Förstår ni? Det gör inte jag

2011-08-28 ★ 20:39:00
Kan ni förstå va? Jag och Linus gick in som andra ekipage i LB+5 och satte våran nolla, fick skitdåliga stilpoäng, (men det sket man väl i), tänkte lasta in Linus för att det var så pass långt till nästa klass MEN då får vi veta att stilpoängen inte betyder nånting, utan att de först gick på nollan och sen på stilen.. Ja, tiden gick och gick, ingen satte nollan.
VI VAR DET ENDA EKIPAGET SOM VAR FELFRIA AV CA 20 ST!
and that means VI VANN!

Första vinsten med Linus!

I LAn var vi astaggade båda två och studsade fram, han var skitfin inne på banan och hoppade fantastiskt! Men vi kom helt fel i kombinationen och kom jättenära det första hindret och missade det andra, haha.. Annars var han amazing! Så det var synd på en liten ryttarmiss där alltså..Min häst är grym alltså! Det blev inte så många bilder, eftersom mamma inte kan knäppa kort när jag rider.. men therese var snäll och knäppte kort på oss i LAn!

Tävling Matfors

2011-08-20 ★ 18:35:00
Idag hade vi våran bästa tävlingsdag någonsin!
I LBn var han superduperfin! Han var taggad men ändå lugn, när vi skulle in på banan började det regna så pappa kunde bara ta två kort..Jag tror ni ser på bilderna hur mycket det regnade!
Vi tog oss runt banan galant, med 0 fel i båda faserna och slutade på en femteplacering!

och Linus var jätteduktig på prisutdelningen! Vi fick två rosetter, för att Matfors firade 40 års jubileum.

Innan LA klassen regnade det som bara fan och vi fick gå in och byta kläder och schabrak och allt för att vi inte skulle frysa + regnkläder på det!
Blev tyvärr inga bilder på den klassen.
Men Linus skötte sig exemplariskt! Våran första A:0/A:0 LA, våran första klass med trekombination och vi fick ett pet på ett helt vanligt räcke som var sista hindret i fas 2!
Det räckte till en tredjeplacering och jag var så lycklig!

Det regnade så fruktansvärt mycket så det fick bli en mobilbild för att kameran inte skulle bli blöt!


och så fick det bli en liten puss! så otroligt stolt över mina bäst ponny ♥

RSS 2.0