Nytt år, nya prövningar

2011-12-31 ★ 15:52:49
Gott nytt år!
Nästa år kommer jag ge allt, allt för att allt ska bli så bra som möjligt, nu vet jag vad jag kan välja bort och inte.Vi hörs nästa år, 2012.

Ny inneboende i stallet...

2011-12-30 ★ 18:27:38
En sån här sötnos såg vi i stallet i morse!
Jag ville helst av allt ta med mig den hem, så söt var den! Det är alltså en snövessla och de blir vita på vintern, så den var ganska lätt att se när den irrade omkring i stallet. Ungefär 14-25 cm långa blir dem och äter möss! Mycket bättre med en sån här sötis än en katt tycker jag ;-) Fast ska jag vara helt ärlig visste jag inte ens att det fanns vesslor i Sverige...

bild lånad från google

Vår låt

2011-12-30 ★ 17:01:00
Från och med idag är den här låten min och Linus. Den där låten man lyssnar på när motivationen är kass och behöver en liten knuff, eller den där låten man lyssnar på när man åker mot tävling och tänker att vi är faktiskt är här idag, that we made it all this way ♥

du är bäst älskade ponny

So hold on, now that we come so far.

2011-12-29 ★ 19:37:30
Idag hittade jag en jättefin svart klänning från Tiger of Sweden som ska användas på nyår, så då vet ni det!

Tyvärr var det mörkt när jag och mamma kom hem, men vi tog ändå en liten tur med hästarna. Lucky är inte så van vid att vara ute när det är mörkt, men det gick bra. Linus var superfin! Vi använde vägen till att göra massor med skänkelvikningar som han blev väldigt lösgjord av, sen var det halt (i form, eftersom han gärna vill dra upp huvudet när man saktar av) och ryggningar som gällde.


Vilken bra start på dagen!

2011-12-29 ★ 12:20:06
Superglad man blir när man tänkt att man ska åka till ridhuset och rida eftersom det är isbana på alla vägar/ängar och så är ridhuset uppbokat för bruksridning hela dagen... Ja, som sagt, det är väldigt lätt att hålla igång hästarna i detta väder! Men man får väl vara glad över att det inte är -30 grader kallt :)

Nu ska jag och mamma åka in till stan, handla mat och kolla efter något att ha på sig på nyår :)


Välkommen till min nya blogg!

2011-12-27 ★ 23:22:55

Hello, nu har jag äntligen skaffat mig en ny blogg, den gamla var ju bara riktigt knasig. Troligtvis var det ett "skräpinlägg" som störde koderna i designen, men hur ska jag veta vilket det är? Jag vill inte ta bort alla inlägg eftersom jag har kvar inlägg enda sen min förra ponnys tid, som jag gärna vill kunna ha kvar. So that's why I have a new blog.


RSS 2.0