Höstlov

2012-10-29 ★ 23:54:00
Hej kompisar!
Nu ska ni få ett litet kvälls inlägg (eller natt kanske?)
Jag mår så himla bra just nu, de mesta går precis som jag vill och hästarna går underbart bra! Allting blir ju såklart så himla mycket lättare utan skola, för då kan man göra precis vad man vill! (no shit sherlock) MEN jag mår bättre av att slippa all skolpress och bara lägga det bakom mig en stund. Jag kan äntligen träffa vänner som jag aldrig hinner träffa annars och det känns så skönt att få göra något JAG vill.

Idag skruvade vi i broddar på hästarna och tog en liten tur i typ 2 dm snö som kom över natten ungefär. Jag kan säga att det var jättekul att åka till och från stallet i en bil med sommardäck, jiha. Det är dock supermysigt med snö och jag hoppas hoppas hoppas att den ligger kvar ett tag.

Underbar träning och tränare

2012-10-21 ★ 18:25:00
Båda träningsdagarna för Mia Grane har gått så himla bra och jag har verkligen fått en helt underbar känsla. Linus har varit så himla fin och jag har fått så många nya tips och idéer på hur vi ska fortsätta, så det känns så himla bra!

Jag har verkligen fått tillbaka motivationen som har legat på latsidan ett tag och det känns så jäkla underbart. Jag behöver verkligen det för att orka med vardagen med två hästar och skola.

Red för övrigt även på det tredelade idag när vi hoppade bana, funkade mycket bättre än vad pelhammet har gjort på slutet.

Träning för Mia Grane

2012-10-20 ★ 11:33:41
Idag ska jag och Linus träna för Mia Grane. Det är första gången så det ska bli otroligt kul och jag hoppas att hon är duktig, har hört mycket gott om henne. Först ska Lucky ridas och stallet fixas. 
 
Jag antar att det är något slags markarbete idag och lite mer hoppning imorgon, så idag rider jag på det vanliga tredelade sprenger bettet.
 
Linus under de nationella tävlingarna i Gagnef

Dagens inte okej

2012-10-16 ★ 17:53:00
1. Gröten kokade över imorse
2. Hade hjärnsläpp under prov nr 1
3. Åt hamburgare med bröd till lunch, TROTS att jag är vete-allergiker, smart Patricia.
4. Hade hjärnsläpp under prov nr 2
5. Kom hem och såg en ridsport tidning på köksbordet, blev extrem-glad för att jag trodde att det var en ny men icke!
6. Tänkte göra egen choklad (händer typ 2-3 gånger om året) och så finns det ingen mjölk, vad är oddsen för det liksom?!
 
almost as sad as the weather

Dance dare

2012-10-13 ★ 00:31:49
Det finns en utmaning som just nu går varm på youtube. Den kallas för Dance Dare och är känd från The Ellen Show, utmaningen går ut på att dansa offentligt bakom en annan person, utan att denne märker det. Jag älskar den här utmaningen, kan sitta i timmar och skratta åt alla videos på youtube, så nu tänker jag ge er den stora äran att ta del av mina favorit "DANCE DARE"s, enjoy!
 
 
OCH min favorit av favoriterna:

Hopptävling Svärdsjö

2012-10-06 ★ 21:27:00

Idag har jag och Lucky varit och tävlat i Svärdsjö. Det var första innetävlingen och det gick så himla bra! Lucky var väldigt spänd men jag tyckte att vi gjorde det bästa av förutsättningarna. Vi slutade på en andra plats i 110 efter en fin felfri runda. I laget hoppade vi 110 och kom runt felfritt hur lätt som helst, även omhoppningen på 115 gick så himla grymt! Laget slutade på en andra plats och en tredje plats totalt i div 2. Jag är så nöjd över dagen och väldigt lycklig över att ha en så BRA häst, han är helt otrolig min lycka!


1 oktober

2012-10-01 ★ 21:46:48
Måndagen är avklarad, två hästar är motionerade och jag har sprungit min vanliga måndagsrunda. Idag var det mesta jobbigt, jag blev inte pigg efter helgen utan väldigt väldigt trött. Jag behöver höstlov nu, bara 4 veckor kvar.

I helgen är det sista omgången av div 2 med laget, det ska bli riktigt kul och det är så roligt att rida Lucky nu! Han utvecklas hela tiden och framförallt så utvecklas vår relation varje dag, nu känns det som att vi är riktiga kompisar (tog bara ungefär 9 månader... haha).
 
Jag har världens lust att tävla Linus igen också, men det blir nog tävling först i mitten av oktober.

RSS 2.0