Dragit ut tänder

2013-06-24 ★ 15:33:03
Gick upp tidigt imorse och gymmade. Jag fick nämligen en tid hos tandläkaren i onsdags och misstänkte att de skulle dra ur tänder. Jag kommer att få tandställning inom kort och eftersom det är så trångt i min mun är de tvungna att dra ut fyra tänder. Idag drog de ut två på vänster sida. Jag har aldrig fått bedövning förut så det var lite underligt. Det gjorde inte ont att dra ur tänderna utan det var efteråt, när bedövningen började gå ur som det gjorde ont. Ont är kanske en överdrift, det kändes mest obehagligt. Dessutom blöder det hur mycket som helst och det är ju inte trevligt. Jag har haft bomullstussar i munnen sen klockan 11 och det blöder fortfarande.
 
Nu tänkter jag försöka få i mig något att äta, antar att soppa är det enda alternativet. Sen tänkte jag åka till stallet, båda hästarna ska ridas. Lucky ska få någon slags konditionsträning, han har vilat några dagar över midsommar så han behöver nog få springa av sig lite. Linus har inte gått så mycket på sistone så han ska ta det lugnt.
 

Fint väder

2013-06-20 ★ 18:11:26
Helt okej väder på Östkusten!

Midsommar

2013-06-19 ★ 13:46:00
Hej! Nu är vi äntligen på väg ner till Öregrund för att fira midsommar. Jag hoppas på att vi får fint väder och god mat, men med tanke på att det aldrig regnar i Öregrund på midsommar är jag inte speciellt orolig för att det ska bli dåligt. Just nu sitter jag i bilen med iPad:en i knät och en Loka Strawberry Ice cream bredvid mig, men den var inte alls lika god som jag hade tänkt mig. Jag har även smakat den med choklad, det är gott först men sen kommer det någon konstig eftersmak. Nej, tacka vet jag gammalt hederligt vatten, det blir man aldrig besviken på. 
 
 

Film från lördag: 110

2013-06-16 ★ 22:52:00
 
Som ni ser lägger jag honom i bottnen på sista hindret, det blev totalt kaos i min hjärna, men han tar i och fixar det galant ändå. Han överhoppar sig väldigt mycket i omhoppningen också, när jag blir lite extra taggad och tänder till brukar han reagera med att överhoppa sig. Något vi måste träna på!

Dag 2, Gagnefs Ridklubb

2013-06-15 ★ 21:16:31

Hej! Jag har försökt att ladda upp en film från 110 hela dagen idag, men videofyme vill inte samarbeta, mamma filmade nämligen med iPaden idag. Ska testa med youtube innan jag ger upp helt :-)

Vi var iallafall felfria i 110 idag och blev första utanför placering. Jag gav honom lite för mycket utrymme i omhoppningen och därför hoppar han väldigt stort, men det var en fin runda. Igår hade vi ett ner, väldigt synd då det i övrigt var en fantastisk runda, men det är sånt som händer. I 120 vägrade vi faktiskt ut oss, jag fegade ur totalt på en stor trippel och fick en blackout, kom över men då kom nästa hinder väldigt fort och jag hann helt enkelt inte med. Det var tråkigt, resten var bra och det var väl inte direkt någon katastrof runda, utan det var rädsla från min sida som stoppade oss idag. Imorgon hoppar vi en 110 och det känns bra.

Bilderna är printade från filmen i 110 idag.


13 juni / dagen innan tävling

2013-06-13 ★ 14:39:00
Hela morgonen har jag suttit och fixat den nya designen, vad tycks? Den är inte klar på långa vägar, men jag kände att det behövdes något nytt här för att det ska vara kul att blogga. Det ska upp länkar, menyn ska fixas, bilder ska upp, kodmallarna ska vara likadana osv. Jag gillar den supermycket redan. Enkel, stilren och snygg.

Imorgon åker jag och Lucky på meeting. Vårat första meeting tillsammans, det ska bli hur kul som helst och planen är att vi ska debutera 120 på lördag. Meeting är så himla kul och mysigt, framförallt för att man får träffa så himla många goa människor. Jag har faktiskt tänkt uppdatera på plats eftersom min mamma har köpt en Ipad, så jag får be lite snällt så att jag kan få låna den någon minut. Vem vet, kanske kommer det till och med upp filmer?
 
Planen för idag är att jag ska posta det här inlägget, kliva upp ur sängen (hehe), fixa lunch och åka till stallet. Jag har varit rätt hängig och förkyld hela veckan, så idag fick jag ledigt och passade på att ta en lång sovmorgon, har faktiskt sovit 12 timmar och det behövdes verkligen. Har även påbörjat en packningslista inför helgen, men jag har inte fått ner så mycket saker än, så jag tänkte åka till stallet och kika igenom alla grejer och sen packa. Jag får absolut inte glömma boxgardinen och träns hängare som jag gjorde sist, det var riktigt jobbigt att inte ha någonstans att hänga saker. Men nej, nu måste jag verkligen kliva upp, blir riktigt frustrerad på mig själv som legat i sängen hela dagen, även om det var välbehövligt behöver jag göra ett ton andra saker också. Vi hörs!
 

RSS 2.0