Vad vill du ha i present Patricia?

2014-03-13 ★ 22:32:00
Meningen ovan har jag hört ett par gånger de senaste veckorna. Jag fyller 19 år om mindre än en månad. Haha vänta va? När blev jag såhär gammal? Skämt åsido, känns skumt, känns som att jag fortfarande är 16 år. Dessutom har mormor börjat tjata på mig om vad jag vill ha i studentpresent, säger samma här, vänta va? Mindre än 100 dagar kvar nu... Så här kommer ett litet collage, vet att ni uppskattar det.
 
 
Marc Jacobs klocka. Tänker mig det mest som en studentpresent. Det är en rätt dyr klocka, i alla fall för mig med studentekonomi. Finns här.

Odd Molly klännig. Gosh va fin denna var, tänk till sommaren! Födelsedagspresent tack, finns här.

Raybans, helst med silver bågar. Köpte ett par fejk på Filippinerna men nu vill jag ha ett par äkta och i en annan färg.

Kompressionstights. Skulle vilja testa ett par och se om det hjälper mina benhinnor, vill komma ut och springa så fort jag är frisk. Så mamma, läser du det här, får du gärna kolla med dina kollegor på gymmet vilka som är bäst, puss, haha.

Biljetter. Hur tänkte jag här undrar ni? Skulle vara roligt med en betald weekendresa tillsammans med en kompis eller biljetter till någon konsert i framtiden.

Barbour jacka. Jag menar, hur snygg? Kan inte riktigt bestämma mig för om den ska vara blå eller beige dock, eller vilken modell jag vill ha, hehe. Finns här, här och här. Finns en "rip-off" på MQ, som jag provade när vi var i Gbg, skillnanden i pengar är dock bara ett par hundralappar och då känner jag, varför inte köpa den äkta isåfall?

Mac Book Air. Har min skoldator just nu, en vanlig vit Macbook. Den har spruckit på ett par ställen och därför känner jag att det är onödigt att jag köper ut den för ett par tusen om några månader.

Känns svårt att önska sig studentpresenter, smycken, visst, men då vill jag ha ganska simpla smycken som jag vet att jag kommer kunna använda, dvs inga lång halsband eller armband med massa krux. Annars är det pengar som gäller, hihi.

RSS 2.0