Skickar ut ett livstecken

Ja jag lever! Igår tentade vi äntligen av HÖKEN, som är en handelsrättslig översiktskurs och känslan efter en lång och intensiv tentaperiod är svår att beskriva. Pluggandet tar över hela ens hjärna och det är som att man slutar fungera som människa, för allt man gör är att plugga, äta, sova och träna på repeat. Nu är iallafall den första kursen under höstterminen avklarad, one more to go! Statistiken börjar på måndag och schemat är riktigt intensivt med föreläsningar nästintill varje dag fram till jul, men det löser vi. 
 
Igår tentafestade vi (såklart!) och det var så himla kul. Det är många som haft tentor den senaste veckan så alla var astaggade och ett gäng hade dragit ihop grymmaste förfesten med massa härliga människor. Vi drog ut ganska tidigt för att slippa stå i kö, så det var ganska tomt när vi kom (haha), men vi tog varsin drink och snackade med massa sköna människor. Hamnade bredvid två tjejer i 30 års åldern som var så himla härliga och hela kvällen var bara sååå härlig. Det var längesen en utekväll var så bra!
 
Men nu toklängtar jag efter att få åka hem till min familj, längtar efter mamsen och min fina hästis. Vill rida ut i skogen och mysa, bara få andas ut i två sekunder. Finns inte mycket som är mer avkopplande än det.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0