Tredje

Den tredje serien är Buffy the Vampire Slayer.
 
 
Buffy Summers är en vanlig tonåring på ett vanligt High School, förutom att det är allt annat än vanligt. Buffy är den ökände Dråparen, som har blivit utvald för att skydda mänskligheten och jorden från allt ont och skolan ligger ovanpå ett helvetesgap. Buffy och hennes vänner kallas för Scooby-gänget, de bekämpar ondskan i Sunnydale och i sin kamp måste de ofta agera detektiver och slåss mot diverse monster.
 
Skolans bibliotekarie, Rupert Giles, är Buffys väktare och han är därmed en värdefull medhjälpare. Flera medlemmar av gänget kommer och går under serien, endast Willow och Xander är de som är med hela serien igenom.
 
Buffy the Vampire Slayer finns i 7 säsonger och ur serien har ytterligare en tv-serie skapats, Angel. Angel är en 200 år gammal vampyr som har fått tillbaka sin själ och han är även Buffys första kärlek.
 
Sarah Michelle Gellar spelar Buffy, hon har även spelat Daphne i Scooby-Doo och har huvudrollen i Tv-serien "The Ringer" som just nu går på tv11.
 
Det här är min favorit serie, det är så mycket tankar och händelser som gör att allting känns så verkligt, även om det handlar om det övernaturliga och monster.
 
Serien är dock (?) inspelad 1997-2003, så den är några år gammal, men den är helt klart värd att se!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0